Contactează-ne
an image
Media & Consulting Company
Email: office@companiadepr.ro

Tel: 0730.00.40.32
Partener oficial

   Ai o afacere?  Atunci sigur ai nevoie de  servicii de promovare şi relaţii publice.

Noi suntem specializaţi în probleme de comunicare, studii sociologice (sondaje de opinie şi studii de piaţă), tehnici de branding, publicitate şi training.

Realizăm pentru clienţii noştrii campanii de construcţie a unor branduri prin instrumente de  relaţii publice şi promovare, constând în realizarea de acţiuni, de la organizarea de evenimente şi conferinţe, până la realizarea de strategii de promovare şi publicitate.

Specialiştii noştri au realizat, până acum, planurile a două campanii de conştientizare privind colectarea selectivă a deşeurilor, dintre care una a fost pusă în practică parţial, iar cealaltă va demara curând. De asemenea, avem clienţi din mediul politic pentru care pregătim campanii de relaţii publice (de creare sau dezvoltare a unei imagini pozitive).

Prezenţa în spaţiul public concepută şi realizată de un profesionist este benefică  oricărui gen de afacere, iar acţiunile de branding fac un produs cunoscut şi cumpărat. Ca să vinzi ceva, orice, este nevoie de două lucruri: cel care vinde să aibă o imagine pozitivă, iar produsul să fie un brand cunoscut. Prin urmare, beneficiile unei construcţii profesioniste de comunicare sunt evidente: creşterea prestigiului afacerii şi a notorietăţii brandurilor.

În comparaţie cu beneficiile, costurile folosirii acestor servicii sunt mici.

Ca să vă convingeţi, contactaţi-ne la office@companiadepr.ro sau 0730.00.40.32. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul nostru www.companiadepr.ro

 

ianuarie 2011                                                                                                     Nicu Taşcă